İddaa Tahminleri: 118 Fenerbahçe – Beşiktaş

fb-bjk02

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Süper Lig’de 3 Aralık Cumartesi günü Fenerbahçe ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 118 İddaa koduyla yer alan Fenerbahçe – Beşiktaş maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Fenerbahçe’nin ligdeki son 4 maçı
Fenerbahçe – Karabükspor: 5-0
Akhisar – Fenerbahçe: 1-3
Fenerbahçe – Galatasaray: 2-0
Rizespor – Fenerbahçe: 1-5

Beşiktaş’ın ligdeki son 4 maçı
Gençlerbirliği – Beşiktaş: 1-1
Beşiktaş – Trabzonspor: 2-1
Adanaspor – Beşiktaş: 1-2
Beşiktaş – Başakşehir: 1-1

Bu sahada aralarındaki son 5 maç
Fenerbahçe – Beşiktaş: 2-1
Fenerbahçe – Beşiktaş: 3-0
Fenerbahçe – Beşiktaş: 3-3
Fenerbahçe – Beşiktaş: 1-0
Fenerbahçe – Beşiktaş: 2-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte İsmail Köybaşı kart cezalısı. Sakatlıktan yeni çıkan Lens şüpheli.

Konuk takımda ise sakatlığı süren Caner, Talisca, Rhodolfo ve Veli kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.70  3.20  3.30 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
2.00  3.55  3.95 (ALT 1.80 – ÜST 2.00)

İDDAA TAHMİNLERİ: Süper Lig’de 13. hafta mücadelesi.. Ligde oynadığı son 5 maçını kazanarak iyi bir performans ortaya koyan Fenerbahçe’de moraller yerinde. 34 puanla 3. sıraya kadar yükselen Dick Advocaat’ın öğrencileri, son olarak iç sahada ezeli rakipleri Galatasaray’ı 2-0 mağlup etmişti. Hafta içi kupa maçında kırmızı kart gören İsmail Köybaşı, cezalı olduğu için eski takımı Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek. Yaklaşık 1 aylık sakatlık süreci nedeniyle kadroda bulunmayan Lens’in durumu henüz netleşmedi. Hollandalı oyuncunun maç kadrosuna dahil edilse bile kulübede olması bekleniyor.. 28 puanla 2. sırada yer alan son şampiyon Beşiktaş ise bu sezon Şampiyonlar Ligi dahil hiç yenilgi yüzü görmedi. Son olarak içerde lider Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı geçen Dusko Tosic kadroya dahil edildi.. Ezeli derbide geçmiş maçlara baktığımızda Kadıköy’de son yıllarda F.Bahçe’nin üstünlüğünü görüyoruz. Namağlup Beşiktaş karşısında iç saha avantajı ile bir adım öndeler ancak bizim öncelikli tercihimiz gollerden yana olacak. Zira Şenol Güneş’in öğrencileri bu sezon tüm deplasman maçlarında skor üretmesini bildi.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.80 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 2.00 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE (RESMİ): Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Alper, Aatif, Sow, Robin van Persie.

BEŞİKTAŞ (RESMİ): Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Tolgay, Atiba, Quaresma, Oğuzhan, Kerim, Cenk Tosun.

 

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: