İddaa Tahminleri: 199 Bolton – Swindon

bolton01

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. İngiltere Lig 1’de 14 Ocak Cumartesi günü Bolton ile Swindon kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 199 İddaa koduyla yer alan Bolton – Swindon maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 300 TL BONUS

Bolton’un içerdeki son 4 maçı
Bolton – Coventry: 1-0
Bolton – Gillingham: 4-0
Bolton – Shrewsbury: 2-1
Bolton – Scunthorpe: 2-1

Swindon’un deplasmandaki son 4 maçı
Southend – Swindon: 1-1
Sheffield Utd – Swindon: 4-0
Millwall – Swindon: 2-0
MK Dons – Swindon: 3-2

Bu sahada aralarındaki son 2 maç
Bolton – Swindon: 2-1
Bolton – Swindon: 2-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Mark Davies (OS, 5/0) ve Mark Howard (Kaleci, 17 maç) kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise sakat olan Ellis Iandolo (OS, 9/0) forma giyemecek.

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.47  4.13  6.28 (ALT 1.93 – ÜST 1.85)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Lig 1’de 27. hafta mücadelesi.. 1 maçı eksik olan Bolton 50 puanla 3. sırada yer alıyor. Son 14 lig maçında 11 galibiyet alarak üst sıralara tırmanan Phil Parkinson’un öğrencileri, iç sahada oynadıkları son 7 karşılaşmayı da kazanmasını bildi. İlk ikiye girerek tekrar Championship’e dönme hesapları yapan ev sahibi ekipte sakatlığı süren Mark Davies (OS, 5/0) ve Mark Howard (Kaleci, 17 maç) kadroda yer almıyor.. 26 puanla 19. sırada bulunan Swindon ise taraftarını üzecek skorlar almaya devam ediyor. 6 maçtır galibiyete hasret olan kırmızı-beyazlı ekip, kümede kalabilmek adına ara transfer döneminde 3 oyuncu kadrosuna kattı; Fankaty Dabo, Charlie Colkett ve Islam Feruz. Konuk takımda sakat olan Ellis Iandolo (OS, 9/0) forma giyemecek.. Rakibinden kaliteli bir kadroya sahip olan Bolton, iyi formu ve iç saha avantajıyla 3 puana yakın duruyor. Oran yükseltmek isteyenler kuponlarında “handikaplı 1” tercihini değerlendirebilir.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.47 oranıyla “Bolton kazanır” ve 2.34 oranıyla “Bolton Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (18:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Bolton: B. Alnwick, M. Beevers, J. Vela, J. Spearing, Z. Clough, G. Madine, A. Taylor, L. Wilson, J. Henry, D. Wheater, T. Thorpe.

Swindon: L. Vigouroux, C. Thomas, A. Rodgers, J. Obika, J. Goddard, J. Brophy, S. Murray, B. Barry, L. Jones, Raphael Branco, L. Norris.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: