Chelsea’den 38 milyon Euro’luk transfer

Roma’nın Alman savunmacısı Antonio Rüdiger, Chelsea ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Chelsea’nin gelecek sezon 2 numaralı formayı giyecek olan 24 yaşındaki stopere 38 milyon Euro ödediği iddia edildi.

ÜYE OLAN HERKESE 20 TL BONUS!

Premier League şampiyonu Chelsea, savunmasına takviye yaptı. Maviler, Roma’nın Alman stoperi Antonio Rüdiger ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İngiliz basınında Chelsea’nin İtalyan kulübüne 38 milyon Euro bonservis ücreti ödediği ifade edildi.

Chelsea, transferi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla duyururken 24 yaşındaki savunmacı gelecek sezon 2 numaralı formayı giyecek. Rüdiger imzadan sonra yaptığı ilk açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: “Harika hissediyorum çünkü her oyuncuya böylesi büyük bir kulüpte oynama fırsatı gelmez. Takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum ve resmen Chelsea oyuncusu olduğum için de gurur duyuyorum.”

2011-2012 sezonunda profesyonel kariyerine Stuttgart’ta başlayan savunmacı 2015-2016 sezonunda kiralık olarak formasını giydiği Roma’ya bir sezon sonra bonservisiyle transfer oldu. Rüdiger geçen sezon Roma formasıyla 35 maçta 3 asiste imza attı.

Kategoriler: Haberler

Etiketler: