Salı Adana yorumlarım

Adana yarışları ile beraberiz. Yine sürprize açık koşular yer alıyor.

1. Ayak: Günün ilk ayağında ben ilk şansı ÇELEBİ MAHMUT(3)’a veriyorum. Daha sonra ise SUWAKO(7), SÜLEYMAN PASHA(8) ve UN SOLO PASO(9) ilk ayak için yeterli olacaktır.

2. Ayak : Günün arap atlarına ait bu koşusu sürprize açık olduğundan her zamanki gibi HEPSİ diyerek böyle sürprize açık koşuları kapatıp risk almadan diğer ayağa geçelim.

3. Ayak: Üçüncü ayakta ise rakiplerinden bir adım önde gördüğüm ve bugün için kazanır dedikleri HARLEMS QUEEN(7)’i sizlere tek olarak öneriyorum. Tek yazabilirsiniz.

4. Ayak: İstanbul’dan yarışlarını hatırladığımız ve bu yarış için Adana’ya getirilen GREYS ANATOMY(8)’i sizlere bugün için diğer bir tek olarak öneriyorum. Tek yazabilirsiniz.

5. Ayak: Günün beşinci ayağına geldiğimizde ise bugün altılımızı iki tek üzerine kurduğumuzdan ve bu koşuda az atlı bir koşu olduğundan risk almayıp HEPSİ diyerek geçelim. Böylece hepsi dediğimiz ayaklarda gelebilecek sürpriz isimler bizler için cazip olacaktır.

6. Ayak: Son ayakta ise ilk şansı isim olarak gördüğüm BORASAN(6), SÜZGECİNOĞLU(2), YAVRU KARTAL(9) ve KAMKAM(5) son ayak için yeterli isimler olacaktır.

ALTILI ŞABLONUM

1. Ayak: 3-7-8-9
2. Ayak: HEPSİ
3. Ayak: 7 Tek
4. Ayak: 8 Tek
5. Ayak: HEPSİ
6. Ayak: 6-2-9-5

HERKESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Kategoriler: At YarışıHazır Kuponlar

Etiketler: