Perşembe İzmir yorumlarım

Perşembe İzmir programı. Altılı ganyan ilk koşu ile başlıyor. Vakit kaybetmeden tahminlere geçelim…

1. Ayak: Günün ilk ayağı arap atlarına ait bir koşu.Ben bu koşu da ilk şansı YÖRÜKEFE(4) ’ye veriyorum. Daha sonra ise KAMBER(8), ÇAPANOĞLU(9), YARIŞALAN(3) ve ÖZGÜLEN(7)’i de yazarsak ilk ayak için yeterli olacaktır.

2. Ayak: Günün ikinci ayağı olan İngiliz atlarına ait ŞARTLI 4 bu mücadele de ise ben her zamanki gibi risk almak istemediğimden HEPSİ diyerek bu karışık koşuyu kapatalım diyorum. Dün İstanbul’da ikinci ayağı hatırlarsanız şablonumuzda kapatmıştık ayağı ve 30. 00 ganyanlı TUMBULSABURUM geldi. Risk almadan HEPSİ diyorum.

3. Ayak: Son yarışlarından dolayı rakiplerinden önde gördüğüm ve İzmir’den de hazır olduğu duyumlarını aldığım SENNU(2)’yu sizlere bugün için tek olarak öneriyorum. Tek yazabilirsiniz.

4. Ayak: Diğer bir tek isim olarak da son koşusuna pek inanmadığım ve bu koşuya hedef yapıldığına inandığım ve kendisini tanıyan jokeyiyle start alan MENTOR(2)’u bugünün ikinci teki olarak öneriyorum.

5. Ayak: Günün beşinci ayağına geldiğimizde ise ben ilk isim olarak sizlere ELEYAR(2)’ı öneriyorum. Daha sonra ise TAŞBEBEK(15), HÜSNA(8), SUGÖZÜ(7) ve MAKAY(4) bu ayak için yeterli olacaktır.

6. Ayak: Son ayakta ise bu gruptan bir adım önde gördüğüm isim olan NATIVE STAR(2)’ı ilk şansı isim olarak öneriyorum. Daha sonra ise ATEŞ ZAMANI(3), FAITHFULL LADY(1) ve DREAM SAVER(4)’i de yazarsak son ayak için yeterli olacaktır. İzmir’de kapanışta son ayak için sıralamam bu şekildedir.

ALTILI ŞABLONUM

1. Ayak: 4-8-9-3-7
2. Ayak: HEPSİ
3. Ayak: 2 Tek
4. Ayak: 2 Tek
5. Ayak: 2-15-8-7-4
6. Ayak: 2-3-1-4

Kupon Tutarı: 75.00 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

Kategoriler: At YarışıHazır Kuponlar

Etiketler: