Berbatov’dan ayrılık sinyali

Manchester United’ın Bulgar forvet oyuncusu Dimitar Berbatov, takımdan ayrılmayı düşündüğünü açıkladı.

Takımıyla arasındaki ilişkileri ilk olarak Barcelona’yla oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde kadroya alınmamasından sonra zayıflayan 31 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Javier Hernandez ve Danny Welbeck gibi isimlerin gölgesinde kalmış ve 21 maçta forma giymişti.

Kulüpten ayrılmasının belki de herkes için iyi bir karar olacağını belirten Berbatov, Facebook sayfasından yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak “Gerçek şu ki, bu kulübü çok seviyorum ama oynamadıkça kimseye faydalı olamam. Oynamak, yardım etmek istiyorum. Eğer bu gerçekleşmezse belki de elveda demek herkes için en iyisi olur.” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli yıldız daha sonra gazetelerdeki haberlerin kendisini üzdüğünü belirterek bu konu hakkında da “Dedikodulardan bıktığım için size bunu söylüyorum. Gazetelerde değerimi 10 milyon pound [12.7 milyon avro civarı] olarak açıklıyorlar, Alex Ferguson’a soruyorum bana değerimin 5 milyon avro [6.3 milyon avro civarı] olduğunu söylüyor. Sizce hangisi gerçeği söylüyor?” açıklamalarını yaptı.

Berbatov, M.United formasıyla şimdiye kadar oynadığı 108 lig maçında 48 gol atıp 20 asist yapmıştı.

 

Kategoriler: FeaturedFutbolHaberler

Etiketler: