Galatasaray’dan sürpriz atak

Avusturya kampını noktalayıp yurda dönen Galatasaray’da transfer harekatı devam ediyor.

Burak Yılmaz, Hamit Altıntop ve Nordin Amrabat’ın ardından dünya çapında bir yıldız oyuncuyu transfer etmesi beklenen Sarı kırmızılılardan sürpriz bir atak geldi.

Lig TV’nin haberine göre; Galatasaray’ın Bayern Leverkusen forması giyen gurbetçi futbolcu Samed Yeşil’le ilgilendiği ve bu oyuncuyu renklerine katabilmek için temaslar kurduğu iddia edildi.

23 maçta 19 gol atıp Bundesliga’nın en çok dikkat çeken forvet oyuncularından bir tanesi olan ve Almanya Ümit Milli Takımı’nda oynayan Samed Yeşil’le ilgili olarak yabancı basın organlarında ”Galatasaray genç oyunculara yatırım yapıyor” başlıkları kullanıldı.

Öte Trabzonspor’dan alınan Burak Yılmaz’ın bordo mavili kulüple sözleşmesini bugün tek taraflı olarak feshederek Galatasaray’la 4+1 yıllık sözleşme yapması bekleniyor.

MELO TAMAM GİBİ
Galatasaray’da teknki direktör Fatih Terim’in takıma katılmasını çok istediği Felipe Melo’yla ilgili yaşanan sıkıntının da bugünlerde noktalanması bekleniyor. Terim’in isteği doğrultusunda her iki tarafın da fedakarlıklar yapacağı ve Brezilyalı futbolcunun kulübü Juventus’la yaşanılan bonservis sıkıntısının da halledilip ikinci etap kamp çalışmalarına Melo’nun da dahil edilmesi planlanıyor.

Bu arada Avusturya kampının ardından iki günlük izne çıkan sarı kırmızılılar Çarşamba günü yapılacak yeni sezon forma tanıtımıyla birlikte tekrar toplanacak ve çalışmalarını bir süre Florya’da sürdürdükten sonra Temmuz’un 23’ünde özel bir turnuvaya katılmak üzere Endonezya’nın Jakarta kentine gidecek.

Kategoriler: FeaturedFutbolHaberler

Etiketler: