Cumartesi Veliefendi yorumlarım

Merhaba arkadaşlar. Hepinize iyi hafta sonları geçirmeniz dileğiyle…

Cumartesi İstanbul Veliefendi Hipodromu Yarış Programı…

1. Ayak: İstanbul’da günün ilk ayağın da BUSHRA(6)’yı sizlere tek olarak öneriyorum. Bu mesafe de bana göre bu gruba bakıldığında en şanslı isim olacaktır. Hipodrom ve çevresinde de zaten herkes aynı görüşte. Zaten tek yazmazsak bu ayak için yazılacak çok isim olduğundan tek yazmak daha mantıklı olacaktır.

2. Ayak: Günün ikinci ayağına geldiğimiz de ise istikrarlı yarışları olmayan isimler var. Bundan dolayı ben bu MAİDEN mücadele için HEPSİ diyorum. Bu ayak da sürpriz bir isim gelebilir.

3. Ayak: Bu ayakta ilk şansı WATER DANCER(9)’a veriyorum. Daha sonra ise rakip olarak LAVOKATO(3), MİA NUR(5) ve AL ALNADUS(7) bu ayak için yeterli olacaktır.

4. Ayak: 2 yaşlı İngiliz atlarına ait bu MAİDEN mücadele de ise ilk şansı STELLINA(9)’ya veriyorum. Daha sonra ise TEARRA(10) ve MOONGLOW(7) yeterli olacak isimlerdir. Bu ayak için sıralamam bu şekilde olacaktır.

5. Ayak: Arap atlarına ait bu mücadele de ise bana göre bir ismi dışarıda bıraksak o ismin gelebileceği bir ayak. Hipodrom da kime sorsam herkes farklı bir isim söylüyor. Bundan dolayı hiç risk almadan bende HEPSİ diyorum. Bu ayağı kapatmak en iyisi olacaktır.

6. Ayak: İstanbul’da kapanışa geldiğimizde ise PELLEGRINO(4) bana göre bu sefer kolay grupta kazanacaktır. Bende bu ismi sizlere tek olarak öneriyorum. Kuponlarınıza tek olarak yazabilirsiniz.

Altılı Şablonum

1. Ayak: 6 Tek
2. Ayak: HEPSİ
3. Ayak: 9-3-5-7
4. Ayak: 9-10-7
5. Ayak: HEPSİ
6. Ayak: 4 Tek

Kupon Tutarı: 66.00 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

 

Kategoriler: At YarışıHazır Kuponlar

Etiketler: