Bahis Önerisi: 175 B.Leverkusen – Hamburg

Almanya Bundesliga’da 17. hafta mücadelesi.. Dortmund’un üst üste puan kayıpları sonrası Leverkusen B.Münih’in ardından ikincilik koltuğunda oturuyor. Lewandowski’nin öğrencileri bu sezon evlerinde hiç kaybettiler. Sezona kötü başlayan Hamburg ise yaptığı takviyeler sonrası ilerleyen haftalarda toparladı ve 8. sıraya kadar yükseldi. Son 3 hafta Schalke, Wolfsburg ve Hoffenheim maçlarından 7 puan çıkarsalar da bu hafta işleri çok zor görünüyor. Zira orta sahadaki eksikler önemli. Leverkusen’de de savunmada eksikler var. Ancak yine da 3 puana daha yakın olan taraflar. Önerimiz “1” ve “ÜST” olacak.

YAYIN: TRT Haber , TRT HD 16:30

Eksikler

Ev sahibinde savunmada Carvajal(15 maç) ve Reinartz(14 maç) cezalı. Ayrıca milli takımımızın da defansında görev yapan Ömer Toprak(14 maç) ile orta sahadan Sidney Sam(6 maç 4 gol) sakat.

Konuk takımda ise orta saha oyuncuları Van der Vaart(11 maç 1 gol 4 asist), Jansen(13 maç) ve Jiracek(5 maç) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.45  3.40  4.60 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

Odeonbet’ten 200 TL BONUS
Günün Bankosu ziyaretçilerine 200 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!

Muhtemel 11’ler

Leverkusen: Leno – Hosogai, Wollscheid, M. Friedrich, Boenisch – L. Bender, Rolfes, Hegeler – Castro, Kiessling, Schürrle

Hamburg: Adler – Diekmeier, Mancienne, Westermann, Lam – Badelj – Skjelbred, Aogo – Arslan – Rudnevs, Beister

 

Kategoriler: AlmanyaFeatured

Etiketler: